torsdag 25 november 2010

Vinden

Här är ett av mina sängprojekt. Jag har klätt in en bit av vår gamla huspanel i ett blått tyg. Sängfötterna är pärlor  som är fästa med små spik.

Madrassen är stoppad med ett tunt lager vadd. Här har jag märkt ut vart jag ska sy några stygn.
Till en av kuddarna hittade jag ett litet lexingtonmärke som jag sparat i mitt syskrin, passade perfekt. Sängen har efter detta döpts till lexingtonsängen!!

Uppe på vinden var det ganska mörkt så jag hyrde in min man som är snickare för att göra två hål till fönster. Resten fick jag göra själv. Blev otroligt nöjd med resultatet. Vinden är där det förändrats mest. Jag har hunnit tapetsera om två gånger och nu sitter det även två väggar uppe så det har blivit två rum och ett litet förråd. Idag visar jag ett av rummen.

Delar till fönster.

Här står nu min fina säng. Det färdiga fönstret syns till höger. Elgitarren har jag fått låna av min son (som också har skaffat sej en blogg, gå gärna in och kika på stordrom.blogspot.com). Han ska bli rockstjärna när han blir stor, självklart håller mamma tummarna.


2 kommentarer:

 1. Duktig du är.Har inte kommit till vinden ännu.Har så mkt som borde göras.Har bl.a lust att tapetsera om,lampor ska upp,gardiner sys,sängkläder oxå men men...

  SvaraRadera
 2. Åh, vad fint rum du gjort! Helt i min smak med lexingtonkuddar! Vilken tur du har med en snickare i familjen, fönstrena blev jättefina!
  (Jag har ju ett lika hus som du!)
  Elgitarren passade perfekt in där!

  Lena!

  SvaraRadera